dinsdag 31 januari 2012

Imagine, Wonder & Dream

Deze grote kast/kist/ladekist heb ik al een tijd geleden gemaakt maar hij blijft mooi. Met een klep en twee laden! Bekleed met prachtige wit satijn veloursstof. Dit is toch een plaatje om je kleine tierelantijntjes, knopen, sieraden, naaigerei etc. in op te bergen. Een het staat nog zeer decoratief ook! Fijne dag iedereen, groetjes, Sylvia

vrijdag 27 januari 2012

Romanticalicious Spring Feeling...!

Vandaag heb ik zeker het voorjaar in mijn bol...! Het is koud maar de zon schijnt.
Ik heb gisteren al een aantal prachtige Valentijnskaarten mogen ontvangen via de mail. De dames dingen mee naar mijn romantische Valentijns GIVE AWAY van gisteren. Ga zo door ladies.
Groetjes en een fijne zonnige dag, Sylvia

donderdag 26 januari 2012

Give Away - Be my Valentine....!

Hallo lieve blogsters, ik heb besloten om een leuke Give-Away te doen voor Valentijnsdag!
Aangezien ik door al de jaren heen soms (zeg maar bijna nooit) een mooie kaart krijg, wil ik dit jaar eigenlijk een heleboel lieve Valentijnskaarten krijgen via de mail. Onder de bloggers (of kijkers) die mij een kaartje sturen, liefst romantisch victoriaans (om in mijn romantische stijl te blijven, haha) verloot ik deze shabby romantische pastelroze Valentijnshanger (handgemaakt) en nog iets extra's in roze (moet nog wel een beetje een verrassing blijven). Deze Valentijnshanger hangt aan roze lint, heeft roosjes, kraaltjes, een tiffany hartje met een engeltje. Echt een schatje om bijvoorbeeld aan de deur te hangen of in een krans.


Het maakt niet uit of je een kijker van mijn blog bent of een blogger! Ik wil wel vragen of de blogsters deze Give Away op hun blog willen plaatsen.

Mijn emailadres is brocante@tuinengeltje.nl en zet bij de kaart die je stuurt je naam en adresgegevens! 6 februari a.s. trek ik een naam en stuur ik het pakketje naar ???? toe.

Ik hoop veel mooie kaarten te krijgen, haha! Ik verheug me er nu al op.
Groetjes, Sylvia

dinsdag 24 januari 2012

Savon a la Rose Boldoot Amsterdam

Deze oud brocante savon doos heb ik al jaren. Het bleekroze trekt me zo aan en de prachtige gouden tekening op de doos. Prachtig....!
Some things you just want to keep forever....!


maandag 23 januari 2012

Touch of pink & white roses/A moment of happiness...!

Van deze door mij van het weekend gemaakte foto's krijg ik een vrolijk gevoel. De wit ijzeren luchter / hangkandelaar met witte rozen, de bleekroze parels, rozen en stof. Echt een vrolijk geheel. Een geluksmomentje......! A moment of happiness......!

zondag 22 januari 2012

Pure Simply Chic

Pure Simply Chic vrolijke foto's op deze druilerige zondag!

zaterdag 21 januari 2012

Shabby Chic Romantic Pastels, Pearls & Roses

Soms kan ik me heerlijk uitleven met fotograferen! Vooral als ik een mooi item heb om te gebruiken bij de foto's. Zoals in dit geval een giga groot pastelroze stuk stof. Dan ga ik helemaal los en blijf ik fotograferen. Tot ik weer een ander decoratief item heb.....! Ik vind dit pastelroze zo mooi met wit.
Fijne dag iedereen!

vrijdag 20 januari 2012

Here she comes again...!

Deze geweldige wit betonnen buste heb ik al jaren! En ze heeft al heel wat plekjes gezien in huis. Dan weer daar, dan weer hier, in de tuin. En ze blijft prachtig. Dus maar weer wat mooie sfeerplaatjes met haar gemaakt. Sommige dingen wil je gewoon altijd houden.