dinsdag 10 januari 2012

www.brocanteshops.com

Ik wil iedereen laten weten dat er een nieuwe website is met uitsluitend brocante van brocanteurs.
Je kunt je aanmelden als webwinkel om je brocante te verkopen of laten weten dat je een prachtige blog hebt. De website is www.brocanteshops.com
Ik vind het zo'n prachtig initiatief en hoop via mijn blog meer bekendheid te geven aan deze website. In Nederland maar ook daarbuiten! Hoe meer hoe beter......!
Afgelopen maand zijn wij online gegaan met www.BrocanteShops.com. Op deze website kunnen brocantewinkels hun spullen aanbieden en verkopen aan particulieren.

Op BrocanteShops vindt de bezoeker echt brocante. Via een geavanceerd filter en zoeksysteem kan de potentiële klant eenvoudig en snel het juiste item vinden. Het voordeel van BrocanteShops ten opzichte van andere initiatieven is dat de producten op een hedendaagse website met een hoogwaardige uitstraling gepresenteerd worden. Hierdoor krijgt brocante ook online het podium wat ze verdient. Het is voor mensen leuk en spannend om naar brocante te gaan speuren. BrocanteShops is er voor de grote, maar ook vooral voor de kleinere brocantewinkels. Door met veel verschillende brocantewinkels objecten te plaatsen op BrocanteShops zal dit dé plek worden waar antiek en brocante liefhebbers naar deze spullen gaan zoeken.

Meedoen aan BrocanteShops is altijd gratis en op dit moment zijn diverse brocantewinkels al druk hun producten aan het plaatsen.

Bij deze wil ik u uitnodigen een kijkje te gaan nemen op BrocanteShops om te zien of het wellicht iets is voor uw bedrijf. Aanmelden kan hier.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet, 

Richard Hulskes
BrocanteShops.com
Oude Brugsteeg 11
1012 JN Amsterdam
T +31 (0)20 820 1168 | E info@brocanteshops.com

1 opmerking:

  1. Ja het is een heel mooi initiatief en vandaag werd ik ook weer even gebeld door ze. Heb me dus ook aangemeld. Het is een prachtige site.

    Lieve groet,
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen