vrijdag 19 augustus 2011

My best friend - Mijn allerliefste Sussie


Even voorstellen! Dit is An, mijn allerliefste sussie. Zo noemen we elkaar. Ze is natuurlijk niet mijn echte zus. Want ik heb alleen een broer. Maar het voelt als zusjes......! Ooit kwam ik in An haar winkeltje "De Bezem" in Duivendrecht (vlakbij mij in Amsterdam). En eigenlijk klikte het vanaf het begin. Jos (haar man) en An woonde op een groot terrein in een prachtig huis die Jos zelf had ontworpen en ingericht. Er stond zelfs een Cadillac in de woonkamer....! En ik hou van aparte dingen dus ik hou ook van An en Jos, hahahaha! An haar winkeltje stond op hetzelfde terrein. Toen er ook een knus landelijk "hok" vrij kwam, mocht ik daar mijn spullen inzetten en waren we iedere vrijdag en zaterdag "open" voor brocanteverkoop. Geweldig....! Totdat Jos en An naar Zeeland gingen verhuizen. Toen moesten mijn spullen en ik weer naar huis. Dat ze naar Zeeland gingen verhuizen doet niets af aan onze vriendschap. We zien elkaar minder maar dat maakt niet uit. Sussies forever natuurlijk.....! Af en toe ga ik met Jos (hij werkt door de week in Amsterdam) een weekend mee en dan knutselen An en ik wat af hoor! Zij is net zo creatief als ik. En vaak gaan we dan brocanteshoppen in Brussel - Belgie. Vroeg op pad, de hele dag struinen en schatten verzamelen. Heerlijk!


An werkt in Zeeland bij een biologische fruitteler. Dat vind ze superleuk. Als de oogst er is, mag ik ook wat plukken. Heerlijke appels en peren.


In de stromende regen in Brussel met plastic zakjes op ons hoofd!


Heerlijk zo'n weekend bij mijn sussie!
Dag An, tot het volgende weekend.

2 opmerkingen:

  1. Wat een rijkdom he! zo,n vriendschap. zuinig op zijn.
    Lieve groetjes Elly ( vita huset)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heerlijk toch dat jullie samen zo kunnen geniten dat is alles waard en afstand echte vriendschap gaat daar echt niet door kapot je ziet elkaar minder maar dan heb je ook lekker veel bij te kletsen ... fijn weekend lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen