woensdag 7 september 2011

Old Bottles & Faded Shabby Roses

Vandaag een kort postje want ik ben nieuwe accessoires & decoraties aan het maken voor mijn website www.Tuinengeltje.nl Simply Chic Living Brocante! Half september wil ik de website weer helemaal vernieuwd hebben met mooie accessoires dus ik ben druk. Wel lekker druk overigens want het is natuurlijk te leuk om de hele dag lekker bezig te zijn met wat je het allerliefste doet, hahaha!

Ik heb net deze schattige flesjes gemaakt.Fijne dag allemaal!
Sylvia

6 opmerkingen:

 1. Wat lijkt mij dat geweldig,de hele dag knutselen voor je eigen winkeltje!
  Ik ben aan het knutselen voor een vrijmarkt die hier dit weekend word gehouden,maar de weersberichten voorspellen niet veel goeds!
  Balen!
  groetjes gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lief met die roosjes erop, fijne dag nog.

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn heel erg leuk geworden de rozenflesjes Sylvia, en het is inderdaad een heerlijkheid om druk te zijn met je hobby...Gelukkiger kan een mens niet zijn, toch.

  Lieve groet'
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Just blog walking and want to say hi to the owner, I'm enjoying reading your review/story

  thanks
  captain america super soldier walkthrough

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze prachtig geworden zeg echt lief zien ze eruit.... leuk gevuld met rozewater om kado te geven ....fijne avond lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze super mooi, ik ben wel een beetje aan het minderen met romantiek in mijn huis maar het blijft mooi.
  Voor het mee doen aan Shabby Chic on Fridag, hebben alleen een paar regeltjes, je moet minimaal 50 volgers hebben, je moet het vertaal knop hebben geinstallerd, en een beetje verstand van Shabby Chic. Het laatste is voor jou geen probleem ihihihih, en mischien kun je meer volgers krijgen door een giveaway te organiseren, je geeft een kadotje weg aan een persoon die in je post van de giveaway heeft geschreven maar ze moeten volgers zijn en een foto van de giveaway in hun blog plaatsen zo dat er meer mensen kunnen komen uit andere blogs. Liefs Barbara

  BeantwoordenVerwijderen