zaterdag 23 juli 2011

Pronkstuk.....!

Met een "pronkstuk" (in dit geval mijn prachtige betonnen buste) kun je een aantal prachtige foto's maken....!

Verleden week zaterdag zijn mijn man Arno en zoon Dean vertrokken naar Nijmegen. Arno komt daar vandaan, mijn schoonouders wonen er. En Arno is nog steeds gek op de Vierdaagse Week annex Zomerfeesten. Robin en ik waren dus heerlijk alleen thuis. Robin is zowiezo veel de hort op dus ik had de hele week zo goed als voor mij alleen. Dus wat denken wij vrouwen dan.......! Eerst lekker het hele huis doorwerken zodat alles lekker fris en fruitig is en dan heerlijk accessoires & decoraties maken, fotograferen, de website vernieuwen en lekker bloggen. Eten wanneer ik wil, de tv voor mij alleen....!

De dag dat Arno en Dean vertrokken voelde ik me al niet echt lekker. Dus je raadt het al: ik kreeg de griep. De volgende dag kreeg ook Robin de griep. Dus al mijn plannen liepen in het honderd.
We lagen alleen maar te proesten en te hoesten. Bah, bah en nog eens bah......!

Sinds gisteren voel ik me weer redelijk tot goed vandaar dat ik gisteren pas de website vernieuwd heb en sinds vandaag weer aan bloggen toe kom.

Vandaar al deze foto's! Met een pronkstuk kun je prachtige foto's maken.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag,
Liefs, Sylvia

2 opmerkingen:

 1. Wat vervelend dat jullie ziek zijn geweest, maar gelukkig weer opgeknapt.
  Je foto's zien er weer prachtig uit met zo'n mooie buste, echt een pronkstuk.

  Als ik in Amsterdam ben, dan kom ik effe gezellig bij je lang op een open dag.

  Fijn weekend!

  Lieve groet

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's staat er allemaal zo heerlijk bij .... vind die stolp erg mooi stolpen zijn mijn ding hahahah gelukkig dat het alweer wat beter gaat met jullie wens je een fijn weekend nog lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen